Cuscuta Japonica Tohum Özü
Cuscuta Japonica Seed Extract
%0 kullanıcı beğeniyor · 8 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Cuscuta Japonica Seed Extract için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Cilt Bakımı
CosIng verisi
- CosIng ID: 55540
- INCI: CUSCUTA JAPONICA SEED EXTRACT
- CAS: 89998-10-7
- EC: 289-747-3
Sık sorulan sorular
- Cuscuta Japonica Tohum Özü nedir?
- Henüz Cuscuta Japonica Seed Extract için bir açıklamamız yok.
- Cuscuta Japonica Tohum Özü gözenek tıkar mı?
- Cuscuta Japonica Tohum Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Cuscuta Japonica Tohum Özü mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Cuscuta Japonica Tohum Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Cuscuta Japonica Tohum Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
- Cuscuta Japonica Tohum Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
- The Face Shop Yehwadam Hwansaenggo Serum İnfüzyonlu Köpük Temizleyici Yüz Temizleyiciler · 5.0/5 (1)