PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Curcuma Longa Kök Yağı

Curcuma Longa Root Oil

%0 kullanıcı beğeniyor · 52 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Curcuma Longa Kök Yağı bir kokudur ve bir yağdır.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Parfümleme
  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 75442
  • INCI: CURCUMA LONGA ROOT OIL
  • CAS: 84775-52-0
  • EC: 283-882-1

Sık sorulan sorular

Curcuma Longa Kök Yağı nedir?
Curcuma Longa Kök Yağı bir kokudur ve bir yağdır.
Curcuma Longa Kök Yağı gözenek tıkar mı?
Curcuma Longa Kök Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Curcuma Longa Kök Yağı mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Curcuma Longa Kök Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Curcuma Longa Kök Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
Curcuma Longa Kök Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler