PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Cupressus Sempervirens Yağı

Cupressus Sempervirens Oil

%0 kullanıcı beğeniyor · 73 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Cupressus Sempervirens Yağı bir yağdır.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Maskeleme

CosIng verisi

  • CosIng ID: 83473
  • INCI: CUPRESSUS SEMPERVIRENS OIL
  • CAS: 84696-07-1 / 8013-86-3
  • EC: 283-626-9 / -

Sık sorulan sorular

Cupressus Sempervirens Yağı nedir?
Cupressus Sempervirens Yağı bir yağdır.
Cupressus Sempervirens Yağı gözenek tıkar mı?
Cupressus Sempervirens Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Cupressus Sempervirens Yağı mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Cupressus Sempervirens Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Cupressus Sempervirens Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
Cupressus Sempervirens Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 15 ürünü gör