PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Cupressus Sempervirens Yaprak Yağı

Cupressus Sempervirens Leaf Oil

%0 kullanıcı beğeniyor · 10 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Cupressus Sempervirens Yaprak Yağı bir kokudur ve bir yağdır.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Maskeleme
  • Parfümleme
  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 83058
  • INCI: CUPRESSUS SEMPERVIRENS LEAF OIL
  • CAS: 84696-07-1
  • EC: 283-626-9

Sık sorulan sorular

Cupressus Sempervirens Yaprak Yağı nedir?
Cupressus Sempervirens Yaprak Yağı bir kokudur ve bir yağdır.
Cupressus Sempervirens Yaprak Yağı gözenek tıkar mı?
Cupressus Sempervirens Yaprak Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Cupressus Sempervirens Yaprak Yağı mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Cupressus Sempervirens Yaprak Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Cupressus Sempervirens Yaprak Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
Cupressus Sempervirens Yaprak Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler