Cupressus Sempervirens Koni Özü
Cupressus Sempervirens Cone Extract
%0 kullanıcı beğeniyor · 2 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Cupressus Sempervirens Koni Ekstresi bir kokudur.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Parfümleme
- Cilt Bakımı
- Tonik
CosIng verisi
- CosIng ID: 33079
- INCI: CUPRESSUS SEMPERVIRENS CONE EXTRACT
- CAS: 84696-07-1
- EC: 283-626-9
Sık sorulan sorular
- Cupressus Sempervirens Koni Özü nedir?
- Cupressus Sempervirens Koni Ekstresi bir kokudur.
- Cupressus Sempervirens Koni Özü gözenek tıkar mı?
- Cupressus Sempervirens Koni Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Cupressus Sempervirens Koni Özü mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Cupressus Sempervirens Koni Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Cupressus Sempervirens Koni Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
- Cupressus Sempervirens Koni Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.