PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Cucumis Sativus Tohum Özü

Cucumis Sativus Seed Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 43 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Cucumis Sativus Tohum Ekstresi, salatalık tohumlarından oluşturulur. Salatalık tohumları, antioksidan ve yatıştırıcı bir bileşen olan E Vitamini içerir.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 55605
  • INCI: CUCUMIS SATIVUS SEED EXTRACT
  • CAS: 89998-01-6
  • EC: 289-738-4

Sık sorulan sorular

Cucumis Sativus Tohum Özü nedir?
Cucumis Sativus Tohum Ekstresi, salatalık tohumlarından oluşturulur. Salatalık tohumları, antioksidan ve yatıştırıcı bir bileşen olan E Vitamini içerir.
Cucumis Sativus Tohum Özü gözenek tıkar mı?
Cucumis Sativus Tohum Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Cucumis Sativus Tohum Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Cucumis Sativus Tohum Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Cucumis Sativus Tohum Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Cucumis Sativus Tohum Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Kaynaklar