PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Cucumis Sativus Meyvesi

Cucumis Sativus Fruit

%84 kullanıcı beğeniyor · 28 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Cucumis Sativus Meyvesi salatalık olarak da bilinir. Cucumis Sativus, Güney Asya'ya özgüdür ve şimdi her kıtada bulunabilir. Salatalık çoğunlukla sudan (%95) oluşur ve geri kalan% 5'i C vitamini, kafeik asit, yağ asitleri, amino asitler ve diğer minerallerden oluşur. Salatalıkların yaşlanma karşıtı, antienflamatuar ve nemlendirici özellikleri vardır.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 55602
  • INCI: CUCUMIS SATIVUS FRUIT
  • CAS: 89998-01-6
  • EC: 289-738-4

Sık sorulan sorular

Cucumis Sativus Meyvesi nedir?
Cucumis Sativus Meyvesi salatalık olarak da bilinir. Cucumis Sativus, Güney Asya'ya özgüdür ve şimdi her kıtada bulunabilir. Salatalık çoğunlukla sudan (%95) oluşur ve geri kalan% 5'i C vitamini, kafeik asit, yağ asitleri, amino asitler ve diğer minerallerden oluşur. Salatalıkların yaşlanma karşıtı, antienflamatuar ve nemlendirici özellikleri vardır.
Cucumis Sativus Meyvesi gözenek tıkar mı?
Cucumis Sativus Meyvesi gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Cucumis Sativus Meyvesi mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Cucumis Sativus Meyvesi mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Cucumis Sativus Meyvesi hamilelikte kullanılabilir mi?
Cucumis Sativus Meyvesi hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Kaynaklar