PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Cucumis Sativus Özü

Cucumis Sativus Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 136 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Cucumis Sativus Özü salatalıktan gelir. Salatalıklar çoğunlukla sudan (%95) oluşur ve geri kalan% 5'i C vitamini, kafeik asit, yağ asitleri, amino asitler ve diğer minerallerden oluşur. Salatalıkların yaşlanma karşıtı, antienflamatuar ve nemlendirici özellikleri vardır.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 84831
  • INCI: CUCUMIS SATIVUS EXTRACT
  • CAS: 89998-01-6
  • EC: 289-738-4

Sık sorulan sorular

Cucumis Sativus Özü nedir?
Cucumis Sativus Özü salatalıktan gelir. Salatalıklar çoğunlukla sudan (%95) oluşur ve geri kalan% 5'i C vitamini, kafeik asit, yağ asitleri, amino asitler ve diğer minerallerden oluşur. Salatalıkların yaşlanma karşıtı, antienflamatuar ve nemlendirici özellikleri vardır.
Cucumis Sativus Özü gözenek tıkar mı?
Cucumis Sativus Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Cucumis Sativus Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Cucumis Sativus Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Cucumis Sativus Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Cucumis Sativus Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 27 ürünü gör

Kaynaklar