PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Crataegus Oxyacantha Özü

Crataegus Oxyacantha Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 4 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Crataegus Oxyacantha Extract için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 55513
  • INCI: CRATAEGUS OXYACANTHA EXTRACT
  • CAS: 84603-61-2
  • EC: 283-262-0

Sık sorulan sorular

Crataegus Oxyacantha Özü nedir?
Henüz Crataegus Oxyacantha Extract için bir açıklamamız yok.
Crataegus Oxyacantha Özü gözenek tıkar mı?
Crataegus Oxyacantha Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Crataegus Oxyacantha Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Crataegus Oxyacantha Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Crataegus Oxyacantha Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Crataegus Oxyacantha Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler