PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Crataegus Monogyna Meyve Özü

Crataegus Monogyna Fruit Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 17 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Crataegus Monogyna Fruit Extract için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 55510
  • INCI: CRATAEGUS MONOGYNA FRUIT EXTRACT
  • CAS: 90045-52-6 / 8057-51-0
  • EC: 289-914-0 / -

Sık sorulan sorular

Crataegus Monogyna Meyve Özü nedir?
Henüz Crataegus Monogyna Fruit Extract için bir açıklamamız yok.
Crataegus Monogyna Meyve Özü gözenek tıkar mı?
Crataegus Monogyna Meyve Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Crataegus Monogyna Meyve Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Crataegus Monogyna Meyve Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Crataegus Monogyna Meyve Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Crataegus Monogyna Meyve Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler