PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Crataegus Monogyna Çiçek Özü

Crataegus Monogyna Flower Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 56 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Crataegus Monogyna Flower Extract için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 55508
  • INCI: CRATAEGUS MONOGYNA FLOWER EXTRACT
  • CAS: 90045-52-6
  • EC: 289-914-0

Sık sorulan sorular

Crataegus Monogyna Çiçek Özü nedir?
Henüz Crataegus Monogyna Flower Extract için bir açıklamamız yok.
Crataegus Monogyna Çiçek Özü gözenek tıkar mı?
Crataegus Monogyna Çiçek Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Crataegus Monogyna Çiçek Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Crataegus Monogyna Çiçek Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Crataegus Monogyna Çiçek Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Crataegus Monogyna Çiçek Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler