PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Pamuk

Cotton

%0 kullanıcı beğeniyor · 9 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Pamuk, pamuk bitkilerinden elde edilen kabarık bir elyaftır. Bu elyaf, pamuklu tekstil ve kumaş oluşturmak için avluya ve ipliğe bükülür. Kozmetikte pamuk temizlenir ve saflaştırılır. İnsanlar binlerce yıldır pamuk kullanıyor. Eski pamuklu kumaşın kalıntıları dünyanın her yerinde bulundu. Belirli bir ürünün pamuğu hakkında özel ayrıntılar için ilgili şirkete ulaşmanızı öneririz.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Emici
  • Cilt Bakımı
  • Emici; Topaklanmayı Önleyici; Hacim Açma; Kayma Değiştirici; Cilt Bakımı Çeşitli

CosIng verisi

  • CosIng ID: 99562
  • INCI: COTTON

Sık sorulan sorular

Pamuk nedir?
Pamuk, pamuk bitkilerinden elde edilen kabarık bir elyaftır. Bu elyaf, pamuklu tekstil ve kumaş oluşturmak için avluya ve ipliğe bükülür. Kozmetikte pamuk temizlenir ve saflaştırılır. İnsanlar binlerce yıldır pamuk kullanıyor. Eski pamuklu kumaşın kalıntıları dünyanın her yerinde bulundu. Belirli bir ürünün pamuğu hakkında özel ayrıntılar için ilgili şirkete ulaşmanızı öneririz.
Pamuk gözenek tıkar mı?
Pamuk gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Pamuk mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Pamuk mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Pamuk hamilelikte kullanılabilir mi?
Pamuk hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler