PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Coriandrum Sativum Yağı

Coriandrum Sativum Oil

%0 kullanıcı beğeniyor · 16 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Coriandrum Sativum kişniş veya kişniş olarak da adlandırılır. Bu yağ yağ asitleri bakımından zengindir ve Malassezia foliküliti güvenli olmayabilir.

Ne olduğu

  • Yağ: Yağ, cilt bakımında sebum üretimini düzenlemeye yardımcı olabilecek hidrofobik (su itici) bir maddedir.

Faydalar

—

Endişeler

  • Mantar Aknesini besleyebilir: Malassezia (Pityrosporum) folikülit, bir tür maya olan malassezia'nın neden olduğu akne benzeri çıkıntılara sahip bir cilt rahatsızlığıdır.

Fonksiyonlar

  • Maskeleme
  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 93605
  • INCI: CORIANDRUM SATIVUM OIL

Sık sorulan sorular

Coriandrum Sativum Yağı nedir?
Coriandrum Sativum kişniş veya kişniş olarak da adlandırılır. Bu yağ yağ asitleri bakımından zengindir ve Malassezia foliküliti güvenli olmayabilir.
Coriandrum Sativum Yağı hangi ciltlere uygun değil?
Coriandrum Sativum Yağı için bilinen endişeler: Mantar Aknesini besleyebilir: Malassezia (Pityrosporum) folikülit, bir tür maya olan malassezia'nın neden olduğu akne benzeri çıkıntılara sahip bir cilt rahatsızlığıdır..
Coriandrum Sativum Yağı gözenek tıkar mı?
Coriandrum Sativum Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Coriandrum Sativum Yağı mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Coriandrum Sativum Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Coriandrum Sativum Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
Coriandrum Sativum Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 16 ürünü gör