PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Coptis Japonica Kök Özü

Coptis Japonica Root Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 185 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Coptis Japonica Root Extract için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 55691
  • INCI: COPTIS JAPONICA ROOT EXTRACT
  • CAS: 223748-66-1
  • EC: -

Sık sorulan sorular

Coptis Japonica Kök Özü nedir?
Henüz Coptis Japonica Root Extract için bir açıklamamız yok.
Coptis Japonica Kök Özü gözenek tıkar mı?
Coptis Japonica Kök Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Coptis Japonica Kök Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Coptis Japonica Kök Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Coptis Japonica Kök Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Coptis Japonica Kök Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 34 ürünü gör