PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Bakır Sülfat

Copper Sulfate

%0 kullanıcı beğeniyor · 38 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Bakır Sülfat bir tür sülfattır.

Ne olduğu

  • Sülfat: Sülfatlar, esas olarak cilt bakımında temizlik maddesi olarak kullanılan bir tuz türüdür.

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı
Bakır Sülfat kimyasal yapısı
CuO4S

CosIng verisi

  • CosIng ID: 33031
  • INCI: COPPER SULFATE
  • CAS: 7758-98-7
  • EC: 231-847-6

Sık sorulan sorular

Bakır Sülfat nedir?
Bakır Sülfat bir tür sülfattır.
Bakır Sülfat gözenek tıkar mı?
Bakır Sülfat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Bakır Sülfat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Bakır Sülfat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Bakır Sülfat hamilelikte kullanılabilir mi?
Bakır Sülfat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 38 ürünü gör