PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Bakır Karbonat Hidroksit

Copper Carbonate Hydroxide

%0 kullanıcı beğeniyor · 2 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Copper Carbonate Hydroxide için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Antimikrobiyal

CosIng verisi

  • CosIng ID: 83766
  • INCI: COPPER CARBONATE HYDROXIDE
  • CAS: 12069-69-1
  • EC: 235-113-6

Sık sorulan sorular

Bakır Karbonat Hidroksit nedir?
Henüz Copper Carbonate Hydroxide için bir açıklamamız yok.
Bakır Karbonat Hidroksit gözenek tıkar mı?
Bakır Karbonat Hidroksit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Bakır Karbonat Hidroksit mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Bakır Karbonat Hidroksit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Bakır Karbonat Hidroksit hamilelikte kullanılabilir mi?
Bakır Karbonat Hidroksit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler