PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Conobea Scoparioides Yaprak Yağı

Conobea Scoparioides Leaf Oil

%0 kullanıcı beğeniyor · 14 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Conobea Scoparioides Yaprak Yağı bir kokudur ve bir yağdır.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Maskeleme
  • Parfümleme

CosIng verisi

  • CosIng ID: 85866
  • INCI: CONOBEA SCOPARIOIDES LEAF OIL
  • CAS: 950903-91-0
  • EC: -

Sık sorulan sorular

Conobea Scoparioides Yaprak Yağı nedir?
Conobea Scoparioides Yaprak Yağı bir kokudur ve bir yağdır.
Conobea Scoparioides Yaprak Yağı gözenek tıkar mı?
Conobea Scoparioides Yaprak Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Conobea Scoparioides Yaprak Yağı mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Conobea Scoparioides Yaprak Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Conobea Scoparioides Yaprak Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
Conobea Scoparioides Yaprak Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.