PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Commiphora Myrrha Yağı

Commiphora Myrrha Oil

%0 kullanıcı beğeniyor · 55 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Commiphora Myrrha Yağı, Myrrh, Commiphora myrrha, Burseraceae'nin buharla damıtılmasıyla elde edilen uçucu yağdır.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Maskeleme
  • Cilt Bakımı
  • Tonik

CosIng verisi

  • CosIng ID: 75471
  • INCI: COMMIPHORA MYRRHA OIL
  • CAS: 84929-26-0
  • EC: 284-510-0

Sık sorulan sorular

Commiphora Myrrha Yağı nedir?
Commiphora Myrrha Yağı, Myrrh, Commiphora myrrha, Burseraceae'nin buharla damıtılmasıyla elde edilen uçucu yağdır.
Commiphora Myrrha Yağı gözenek tıkar mı?
Commiphora Myrrha Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Commiphora Myrrha Yağı mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Commiphora Myrrha Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Commiphora Myrrha Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
Commiphora Myrrha Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler