PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Codonopsis Lanceolata Kök Özü

Codonopsis Lanceolata Root Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 36 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Codonopsis Lanceolata Root Extract için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 55642
  • INCI: CODONOPSIS LANCEOLATA ROOT EXTRACT
  • CAS: -
  • EC: -

Sık sorulan sorular

Codonopsis Lanceolata Kök Özü nedir?
Henüz Codonopsis Lanceolata Root Extract için bir açıklamamız yok.
Codonopsis Lanceolata Kök Özü gözenek tıkar mı?
Codonopsis Lanceolata Kök Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Codonopsis Lanceolata Kök Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Codonopsis Lanceolata Kök Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Codonopsis Lanceolata Kök Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Codonopsis Lanceolata Kök Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 36 ürünü gör