PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Cocos Nucifera Tohum Tereyağı

Cocos Nucifera Seed Butter

%0 kullanıcı beğeniyor · 76 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Cocos Nucifera Seed Butter için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 84926
  • INCI: COCOS NUCIFERA SEED BUTTER
  • CAS: 8001-31-8
  • EC: 232-282-8

Sık sorulan sorular

Cocos Nucifera Tohum Tereyağı nedir?
Henüz Cocos Nucifera Seed Butter için bir açıklamamız yok.
Cocos Nucifera Tohum Tereyağı gözenek tıkar mı?
Cocos Nucifera Tohum Tereyağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Cocos Nucifera Tohum Tereyağı mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Cocos Nucifera Tohum Tereyağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Cocos Nucifera Tohum Tereyağı hamilelikte kullanılabilir mi?
Cocos Nucifera Tohum Tereyağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 67 ürünü gör