PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Hindistan Cevizi Alkolü

Coconut Alcohol

%0 kullanıcı beğeniyor · 55 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Coconut Alcohol için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Emülsifiye edici
  • Emülsiyon Stabilizasyon
  • Stabilizasyon
  • Köpük Güçlendirici
  • Yüzey aktif madde
  • Viskozite Kontrolü

CosIng verisi

  • CosIng ID: 75281
  • INCI: COCONUT ALCOHOL
  • CAS: 68425-37-6
  • EC: 270-351-4

Sık sorulan sorular

Hindistan Cevizi Alkolü nedir?
Henüz Coconut Alcohol için bir açıklamamız yok.
Hindistan Cevizi Alkolü gözenek tıkar mı?
Hindistan Cevizi Alkolü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Hindistan Cevizi Alkolü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Hindistan Cevizi Alkolü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Hindistan Cevizi Alkolü hamilelikte kullanılabilir mi?
Hindistan Cevizi Alkolü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 55 ürünü gör