PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Hindistan Cevizi Asit

Coconut Acid

%7 kullanıcı beğeniyor · 434 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Hindistan Cevizi Asidi mantar sivilcesi için güvenli değildir.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

  • Mantar Aknesini besleyebilir: Malassezia (Pityrosporum) folikülit, bir tür maya olan malassezia'nın neden olduğu akne benzeri çıkıntılara sahip bir cilt rahatsızlığıdır.

Fonksiyonlar

  • Temizlik
  • Yumuşatıcı
  • Emülsifiye edici
  • Yüzey aktif madde

CosIng verisi

  • CosIng ID: 75280
  • INCI: COCONUT ACID
  • CAS: 61788-47-4
  • EC: 262-978-7

Sık sorulan sorular

Hindistan Cevizi Asit nedir?
Hindistan Cevizi Asidi mantar sivilcesi için güvenli değildir.
Hindistan Cevizi Asit hangi ciltlere uygun değil?
Hindistan Cevizi Asit için bilinen endişeler: Mantar Aknesini besleyebilir: Malassezia (Pityrosporum) folikülit, bir tür maya olan malassezia'nın neden olduğu akne benzeri çıkıntılara sahip bir cilt rahatsızlığıdır..
Hindistan Cevizi Asit gözenek tıkar mı?
Hindistan Cevizi Asit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Hindistan Cevizi Asit mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Hindistan Cevizi Asit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Hindistan Cevizi Asit hamilelikte kullanılabilir mi?
Hindistan Cevizi Asit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 433 ürünü gör