PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Koko-Betain

Coco-Betaine

%10 kullanıcı beğeniyor · 653 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Coco-Betaine, Cocamidopropyl Betaine'in doğal versiyonudur. Genellikle hindistancevizinden elde edilir. Coco-Betaine bir yüzey aktif maddedir, yani ciltteki kir ve yağı gidermeye yardımcı olur.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Temizlik
  • Cilt Bakımı
  • Antistatik
  • Köpük Güçlendirici
  • Saç Bakımı
  • Yüzey aktif madde
  • Viskozite Kontrolü

CosIng verisi

  • CosIng ID: 75265
  • INCI: COCO-BETAINE
  • CAS: 68424-94-2
  • EC: 270-329-4/931-700-2

Sık sorulan sorular

Koko-Betain nedir?
Coco-Betaine, Cocamidopropyl Betaine'in doğal versiyonudur. Genellikle hindistancevizinden elde edilir. Coco-Betaine bir yüzey aktif maddedir, yani ciltteki kir ve yağı gidermeye yardımcı olur.
Koko-Betain gözenek tıkar mı?
Koko-Betain gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Koko-Betain mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Koko-Betain mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Koko-Betain hamilelikte kullanılabilir mi?
Koko-Betain hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 107 ürünü gör

Kaynaklar