PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Kokamidopropilamin Oksit

Cocamidopropylamine Oxide

%0 kullanıcı beğeniyor · 63 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Cocamidopropylamine Oxide için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Temizlik
  • Köpük Güçlendirici
  • Saç Bakımı
  • Hidrotrop
  • Yüzey aktif madde

CosIng verisi

  • CosIng ID: 75246
  • INCI: COCAMIDOPROPYLAMINE OXIDE
  • CAS: 68155-09-9
  • EC: 268-938-5/931-324-9

Sık sorulan sorular

Kokamidopropilamin Oksit nedir?
Henüz Cocamidopropylamine Oxide için bir açıklamamız yok.
Kokamidopropilamin Oksit gözenek tıkar mı?
Kokamidopropilamin Oksit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Kokamidopropilamin Oksit mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Kokamidopropilamin Oksit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Kokamidopropilamin Oksit hamilelikte kullanılabilir mi?
Kokamidopropilamin Oksit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 63 ürünü gör