PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Cocamidopropyl Ethyldimonium Ethosulfate

%0 kullanıcı beğeniyor · 0 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Cocamidopropyl Ethyldimonium Ethosulfate is a type of sulfate.

Ne olduğu

  • Sulfate: Sulfates are a type of salt mainly used as cleaning agents in skincare.

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Antistatic
  • Hair Conditioning

CosIng verisi

  • CosIng ID: 32930
  • INCI: COCAMIDOPROPYL ETHYLDIMONIUM ETHOSULFATE

Sık sorulan sorular

Cocamidopropyl Ethyldimonium Ethosulfate nedir?
Cocamidopropyl Ethyldimonium Ethosulfate is a type of sulfate.
Cocamidopropyl Ethyldimonium Ethosulfate gözenek tıkar mı?
Cocamidopropyl Ethyldimonium Ethosulfate gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Cocamidopropyl Ethyldimonium Ethosulfate mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Cocamidopropyl Ethyldimonium Ethosulfate mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Cocamidopropyl Ethyldimonium Ethosulfate hamilelikte kullanılabilir mi?
Cocamidopropyl Ethyldimonium Ethosulfate hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.