PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Narenciye İyo Yağı

Citrus Iyo Oil

%0 kullanıcı beğeniyor · 3 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Narenciye Iyo Yağı bir yağdır.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 88527
  • INCI: CITRUS IYO OIL
  • CAS: -
  • EC: -

Sık sorulan sorular

Narenciye İyo Yağı nedir?
Narenciye Iyo Yağı bir yağdır.
Narenciye İyo Yağı gözenek tıkar mı?
Narenciye İyo Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Narenciye İyo Yağı mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Narenciye İyo Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Narenciye İyo Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
Narenciye İyo Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler