PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Narenciye Aurantium Dulcis Yağı

Citrus Aurantium Dulcis Oil

%7 kullanıcı beğeniyor · 355 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Citrus Aurantium Dulcis Yağı, Güneydoğu Asya'ya özgü bir portakal olan acı portakaldan gelir. Bu portakal kozmetik ve gıdalarda yaygın olarak kullanılır. Marmelat için yaygın bir bileşendir. Narenciye kabukları genellikle ağırlıklı olarak narenciye kokulu bir koku olan limonenden oluşur. Ayrıca anti-enflamatuar özelliklere sahip flavonoidler içerirler.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Maskeleme

CosIng verisi

  • CosIng ID: 75213
  • INCI: CITRUS AURANTIUM DULCIS OIL
  • CAS: 8008-57-9

Sık sorulan sorular

Narenciye Aurantium Dulcis Yağı nedir?
Citrus Aurantium Dulcis Yağı, Güneydoğu Asya'ya özgü bir portakal olan acı portakaldan gelir. Bu portakal kozmetik ve gıdalarda yaygın olarak kullanılır. Marmelat için yaygın bir bileşendir. Narenciye kabukları genellikle ağırlıklı olarak narenciye kokulu bir koku olan limonenden oluşur. Ayrıca anti-enflamatuar özelliklere sahip flavonoidler içerirler.
Narenciye Aurantium Dulcis Yağı gözenek tıkar mı?
Narenciye Aurantium Dulcis Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Narenciye Aurantium Dulcis Yağı mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Narenciye Aurantium Dulcis Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Narenciye Aurantium Dulcis Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
Narenciye Aurantium Dulcis Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 355 ürünü gör

Kaynaklar