PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Sinnamik asit

Cinnamic Acid

%0 kullanıcı beğeniyor · 15 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Sinnamik Asit bir kokudur.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Parfümleme
  • Cilt Bakımı
Sinnamik asit kimyasal yapısı
C9H8O2

CosIng verisi

  • CosIng ID: 75367
  • INCI: CINNAMIC ACID
  • CAS: 140-10-3 / 621-82-9
  • EC: 205-398-1 / 210-708-3

Sık sorulan sorular

Sinnamik asit nedir?
Sinnamik Asit bir kokudur.
Sinnamik asit gözenek tıkar mı?
Sinnamik asit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Sinnamik asit mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Sinnamik asit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Sinnamik asit hamilelikte kullanılabilir mi?
Sinnamik asit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 15 ürünü gör