PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Cichorium Intybus Kök Oligosakkaritleri

Cichorium Intybus Root Oligosaccharides

%0 kullanıcı beğeniyor · 21 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Cichorium Intybus Root Oligosaccharides için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 88334
  • INCI: CICHORIUM INTYBUS ROOT OLIGOSACCHARIDES

Sık sorulan sorular

Cichorium Intybus Kök Oligosakkaritleri nedir?
Henüz Cichorium Intybus Root Oligosaccharides için bir açıklamamız yok.
Cichorium Intybus Kök Oligosakkaritleri gözenek tıkar mı?
Cichorium Intybus Kök Oligosakkaritleri gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Cichorium Intybus Kök Oligosakkaritleri mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Cichorium Intybus Kök Oligosakkaritleri mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Cichorium Intybus Kök Oligosakkaritleri hamilelikte kullanılabilir mi?
Cichorium Intybus Kök Oligosakkaritleri hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler