PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Cİ 15985

CI 15985

%0 kullanıcı beğeniyor · 1.185 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Ci 15985 petrolden yapılmış bir boyadır. Gıda ve kozmetiklerde kullanım için sentetik olarak oluşturulmuş ve FDA tarafından onaylanmıştır. Bu boyanın rengi turuncu/sarıdır. Bu bileşen makyaj, güneş bakımı ve cilt bakımında bulunabilir.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Kozmetik Renklendirici
Cİ 15985 kimyasal yapısı
C16H10N2Na2O7S2

CosIng verisi

  • CosIng ID: 32724
  • INCI: CI 15985
  • CAS: 2783-94-0
  • EC: 220-491-7

Sık sorulan sorular

Cİ 15985 nedir?
Ci 15985 petrolden yapılmış bir boyadır. Gıda ve kozmetiklerde kullanım için sentetik olarak oluşturulmuş ve FDA tarafından onaylanmıştır. Bu boyanın rengi turuncu/sarıdır. Bu bileşen makyaj, güneş bakımı ve cilt bakımında bulunabilir.
Cİ 15985 gözenek tıkar mı?
Cİ 15985 gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Cİ 15985 mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Cİ 15985 mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Cİ 15985 hamilelikte kullanılabilir mi?
Cİ 15985 hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 1185 ürünü gör

Kaynaklar