PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Chrysanthellum Indicum Özü

Chrysanthellum Indicum Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 107 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Chrysanthellum Indicum Extract için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 32691
  • INCI: CHRYSANTHELLUM INDICUM EXTRACT
  • CAS: 223748-24-1

Sık sorulan sorular

Chrysanthellum Indicum Özü nedir?
Henüz Chrysanthellum Indicum Extract için bir açıklamamız yok.
Chrysanthellum Indicum Özü gözenek tıkar mı?
Chrysanthellum Indicum Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Chrysanthellum Indicum Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Chrysanthellum Indicum Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Chrysanthellum Indicum Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Chrysanthellum Indicum Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 107 ürünü gör