Kolesteril Oleyl Karbonat
Cholesteryl Oleyl Carbonate
%0 kullanıcı beğeniyor · 11 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Cholesteryl Oleyl Carbonate için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Cilt Bakımı
CosIng verisi
- CosIng ID: 32681
- INCI: CHOLESTERYL OLEYL CARBONATE
- CAS: 17110-51-9
- EC: 241-179-7
Sık sorulan sorular
- Kolesteril Oleyl Karbonat nedir?
- Henüz Cholesteryl Oleyl Carbonate için bir açıklamamız yok.
- Kolesteril Oleyl Karbonat gözenek tıkar mı?
- Kolesteril Oleyl Karbonat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Kolesteril Oleyl Karbonat mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Kolesteril Oleyl Karbonat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Kolesteril Oleyl Karbonat hamilelikte kullanılabilir mi?
- Kolesteril Oleyl Karbonat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.