PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Seryum Oksit

Cerium Oxide

%0 kullanıcı beğeniyor · 21 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Cerium Oxide için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Opa CI Fying
Seryum Oksit kimyasal yapısı
CeO2

CosIng verisi

  • CosIng ID: 55330
  • INCI: CERIUM OXIDE
  • CAS: 1306-38-3
  • EC: 215-150-4

Sık sorulan sorular

Seryum Oksit nedir?
Henüz Cerium Oxide için bir açıklamamız yok.
Seryum Oksit gözenek tıkar mı?
Seryum Oksit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Seryum Oksit mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Seryum Oksit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Seryum Oksit hamilelikte kullanılabilir mi?
Seryum Oksit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 21 ürünü gör