PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Ceresin

%0 kullanıcı beğeniyor · 328 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Ceresin, ozokeritten türetilen bir balmumudur. Balmumu için bir alternatiftir. Ceresin oluşturmanın en yaygın süreci ısı ve sülfürik asit kullanmaktır.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Emülsiyon Stabilizasyon
  • Antistatik
  • Bağlama
  • Saç Bakımı
  • Opa CI Fying
  • Viskozite Kontrolü

CosIng verisi

  • CosIng ID: 75087
  • INCI: CERESIN
  • CAS: 8001-75-0
  • EC: 232-290-1

Sık sorulan sorular

Ceresin nedir?
Ceresin, ozokeritten türetilen bir balmumudur. Balmumu için bir alternatiftir. Ceresin oluşturmanın en yaygın süreci ısı ve sülfürik asit kullanmaktır.
Ceresin gözenek tıkar mı?
Ceresin gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Ceresin mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Ceresin mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Ceresin hamilelikte kullanılabilir mi?
Ceresin hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 328 ürünü gör