PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Seramid As

Ceramide As

%98 kullanıcı beğeniyor · 400 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Ceramide AS bir tür Seramiddir. Seramidler, cildimizde doğal olarak bulunan ve ölü cilt hücrelerini bir bariyer oluşturmak için birbirine bağlayan hücreler arası lipidlerdir. Su tutma yetenekleri ile bilinirler ve bu nedenle kuru ciltler için harika bir bileşendir.

Ne olduğu

  • Seramid: Seramidler, ölü cilt hücrelerini bir bariyer oluşturmak için birbirine bağlayan hücreler arası lipitlerdir. Seramidler su tutma yetenekleri ile bilinir.

Faydalar

  • Kuru Cildi Nemlendirir: Kuru cilt genellikle kızarıklık, kaşıntı, gerginlik, dökülme, soyulma ve çatlama ile karakterizedir. Kuruluk çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir: genetik, aşırı peeling, iklim, diyet, yaş ve cilt koşulları.
  • Tahrişi Azaltır: Cilt tahrişi çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir: çok kuru cilt, belirli bileşenlere duyarlılık, alerjiler, dermatit, böcek ısırıkları, egzama, rosacea ve hastalık yaygın faktörlerdir.
  • Yaşlanma Karşıtı Yardımcı Olur: Azalan doğal yağ üretimi, bozulmuş kolajen, UV ışınlarına maruz kalma ve yaşam tarzı, cildinizin zaman içinde nasıl göründüğüne katkıda bulunur. Yaşlanmayı durduramasak da, süreci yavaşlattığı gösterilen bileşenler vardır: retinoidler, antioksidanlar ve bazı peptitler.

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı
  • Saç Bakımı
Seramid As kimyasal yapısı
C36H71NO4

CosIng verisi

  • CosIng ID: 92565
  • INCI: CERAMIDE AS
  • CAS: 100403-19-8
  • EC: 309-560-3 (I)

Sık sorulan sorular

Seramid As nedir?
Ceramide AS bir tür Seramiddir. Seramidler, cildimizde doğal olarak bulunan ve ölü cilt hücrelerini bir bariyer oluşturmak için birbirine bağlayan hücreler arası lipidlerdir. Su tutma yetenekleri ile bilinirler ve bu nedenle kuru ciltler için harika bir bileşendir.
Seramid As faydaları nelerdir?
Seramid As şu faydalarla ilişkilendirilir: Kuru Cildi Nemlendirir: Kuru cilt genellikle kızarıklık, kaşıntı, gerginlik, dökülme, soyulma ve çatlama ile karakterizedir. Kuruluk çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir: genetik, aşırı peeling, iklim, diyet, yaş ve cilt koşulları.; Tahrişi Azaltır: Cilt tahrişi çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir: çok kuru cilt, belirli bileşenlere duyarlılık, alerjiler, dermatit, böcek ısırıkları, egzama, rosacea ve hastalık yaygın faktörlerdir.; Yaşlanma Karşıtı Yardımcı Olur: Azalan doğal yağ üretimi, bozulmuş kolajen, UV ışınlarına maruz kalma ve yaşam tarzı, cildinizin zaman içinde nasıl göründüğüne katkıda bulunur. Yaşlanmayı durduramasak da, süreci yavaşlattığı gösterilen bileşenler vardır: retinoidler, antioksidanlar ve bazı peptitler..
Seramid As gözenek tıkar mı?
Seramid As gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Seramid As mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Seramid As mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Seramid As hamilelikte kullanılabilir mi?
Seramid As hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 400 ürünü gör