PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Seramid Ag

Ceramide Ag

%96 kullanıcı beğeniyor · 30 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Ceramide AG bir tür Seramiddir. Seramidler, cildimizde doğal olarak bulunan ve ölü cilt hücrelerini bir bariyer oluşturmak için birbirine bağlayan hücreler arası lipidlerdir. Su tutma yetenekleri ile bilinirler ve bu nedenle kuru ciltler için harika bir bileşendir. Ceramide AG, bir alfa-hidroksi doymuş veya doymamış yağ asidine bağlı D-eritro yapısına sahip Sfinganinden oluşan N-asillenmiş sfingolipiddir.

Ne olduğu

  • Seramid: Seramidler, ölü cilt hücrelerini bir bariyer oluşturmak için birbirine bağlayan hücreler arası lipitlerdir. Seramidler su tutma yetenekleri ile bilinir.

Faydalar

  • Kuru Cildi Nemlendirir: Kuru cilt genellikle kızarıklık, kaşıntı, gerginlik, dökülme, soyulma ve çatlama ile karakterizedir. Kuruluk çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir: genetik, aşırı peeling, iklim, diyet, yaş ve cilt koşulları.
  • Tahrişi Azaltır: Cilt tahrişi çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir: çok kuru cilt, belirli bileşenlere duyarlılık, alerjiler, dermatit, böcek ısırıkları, egzama, rosacea ve hastalık yaygın faktörlerdir.
  • Yaşlanma Karşıtı Yardımcı Olur: Azalan doğal yağ üretimi, bozulmuş kolajen, UV ışınlarına maruz kalma ve yaşam tarzı, cildinizin zaman içinde nasıl göründüğüne katkıda bulunur. Yaşlanmayı durduramasak da, süreci yavaşlattığı gösterilen bileşenler vardır: retinoidler, antioksidanlar ve bazı peptitler.

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Nemlendirici
  • Cilt Bakımı
  • Saç Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 94904
  • INCI: CERAMIDE AG

Sık sorulan sorular

Seramid Ag nedir?
Ceramide AG bir tür Seramiddir. Seramidler, cildimizde doğal olarak bulunan ve ölü cilt hücrelerini bir bariyer oluşturmak için birbirine bağlayan hücreler arası lipidlerdir. Su tutma yetenekleri ile bilinirler ve bu nedenle kuru ciltler için harika bir bileşendir. Ceramide AG, bir alfa-hidroksi doymuş veya doymamış yağ asidine bağlı D-eritro yapısına sahip Sfinganinden oluşan N-asillenmiş sfingolipiddir.
Seramid Ag faydaları nelerdir?
Seramid Ag şu faydalarla ilişkilendirilir: Kuru Cildi Nemlendirir: Kuru cilt genellikle kızarıklık, kaşıntı, gerginlik, dökülme, soyulma ve çatlama ile karakterizedir. Kuruluk çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir: genetik, aşırı peeling, iklim, diyet, yaş ve cilt koşulları.; Tahrişi Azaltır: Cilt tahrişi çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir: çok kuru cilt, belirli bileşenlere duyarlılık, alerjiler, dermatit, böcek ısırıkları, egzama, rosacea ve hastalık yaygın faktörlerdir.; Yaşlanma Karşıtı Yardımcı Olur: Azalan doğal yağ üretimi, bozulmuş kolajen, UV ışınlarına maruz kalma ve yaşam tarzı, cildinizin zaman içinde nasıl göründüğüne katkıda bulunur. Yaşlanmayı durduramasak da, süreci yavaşlattığı gösterilen bileşenler vardır: retinoidler, antioksidanlar ve bazı peptitler..
Seramid Ag gözenek tıkar mı?
Seramid Ag gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Seramid Ag mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Seramid Ag mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Seramid Ag hamilelikte kullanılabilir mi?
Seramid Ag hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 30 ürünü gör