PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Centella Asiatica Özü

Centella Asiatica Extract

%99 kullanıcı beğeniyor · 4.097 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Centella Asiatica Özü (Centella), Güneydoğu Asya'ya özgü bir bitkiden elde edilir. Anti-enflamatuar ve yatıştırıcı özellikleri ile ünlüdür. Centella, Madecassic Acid ve Asiaticoside gibi antioksidanlar ve amino asitler bakımından zengindir. Çalışmalar, centella'daki bileşiklerin aşağıdakilere yardımcı olduğunu gösteriyor: cildi doğal olarak hyaluronik asit üretmeye teşvik etmek, iltihabı önleyerek UV ışınlarından kaynaklanan hasarı önleyerek antioksidan aktivite hücreleri korur yaşlanma belirtilerini azaltmak için hücreleri korur, fibroblast üretimini artırarak Tip I kollajeni arttırır Tüm bu özelliklerin kombinasyonu, centella'yı cildi yatıştırmada, nemlendirmede ve korumada etkili kılar. Centella'nın diğer harika bileşenleri arasında A Vitamini, C vitamini, birkaç B vitamini ve Asya Asidi bulunur. Eğlenceli gerçek: Centella yüzyıllardır ilaç olarak ve gıdada kullanılmıştır. Bir ilaç olarak yanıkları, çizikleri ve yaraları tedavi etmek için kullanılır.

Ne olduğu

—

Faydalar

  • Kızarıklığı azaltır: Kesin bir cevap olmamasına rağmen kızarıklık ve tahriş çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. Sebepler fiziksel efordan güneşe maruz kalmaya, alerjilere veya Rosacea'ya kadar değişebilir.
  • Tahrişi Azaltır: Cilt tahrişi çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir: çok kuru cilt, belirli bileşenlere duyarlılık, alerjiler, dermatit, böcek ısırıkları, egzama, rosacea ve hastalık yaygın faktörlerdir.

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Temizlik
  • Cilt Bakımı
  • Pürüzsüzleştirici
  • yatıştırıcı
  • Tonik

CosIng verisi

  • CosIng ID: 75075
  • INCI: CENTELLA ASIATICA EXTRACT
  • CAS: 84696-21-9
  • EC: 283-640-5

Sık sorulan sorular

Centella Asiatica Özü nedir?
Centella Asiatica Özü (Centella), Güneydoğu Asya'ya özgü bir bitkiden elde edilir. Anti-enflamatuar ve yatıştırıcı özellikleri ile ünlüdür. Centella, Madecassic Acid ve Asiaticoside gibi antioksidanlar ve amino asitler bakımından zengindir. Çalışmalar, centella'daki bileşiklerin aşağıdakilere yardımcı olduğunu gösteriyor: cildi doğal olarak hyaluronik asit üretmeye teşvik etmek, iltihabı önleyerek UV ışınlarından kaynaklanan hasarı önleyerek antioksidan aktivite hücreleri korur yaşlanma belirtilerini azaltmak için hücreleri korur, fibroblast üretimini artırarak Tip I kollajeni arttırır Tüm bu…
Centella Asiatica Özü faydaları nelerdir?
Centella Asiatica Özü şu faydalarla ilişkilendirilir: Kızarıklığı azaltır: Kesin bir cevap olmamasına rağmen kızarıklık ve tahriş çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. Sebepler fiziksel efordan güneşe maruz kalmaya, alerjilere veya Rosacea'ya kadar değişebilir.; Tahrişi Azaltır: Cilt tahrişi çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir: çok kuru cilt, belirli bileşenlere duyarlılık, alerjiler, dermatit, böcek ısırıkları, egzama, rosacea ve hastalık yaygın faktörlerdir..
Centella Asiatica Özü gözenek tıkar mı?
Centella Asiatica Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Centella Asiatica Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Centella Asiatica Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Centella Asiatica Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Centella Asiatica Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 4097 ürünü gör

Kaynaklar