PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Karyofilen Oksit

Caryophyllene Oxide

%0 kullanıcı beğeniyor · 0 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Caryophyllene Oxide bir kokudur.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Parfümleme
Karyofilen Oksit kimyasal yapısı
C15H24O

CosIng verisi

  • CosIng ID: 39295
  • INCI: CARYOPHYLLENE OXIDE
  • CAS: 1139-30-6
  • EC: 214-519-7

Sık sorulan sorular

Karyofilen Oksit nedir?
Caryophyllene Oxide bir kokudur.
Karyofilen Oksit gözenek tıkar mı?
Karyofilen Oksit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Karyofilen Oksit mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Karyofilen Oksit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Karyofilen Oksit hamilelikte kullanılabilir mi?
Karyofilen Oksit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.