PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Karyofilen Asetat

Caryophyllene Acetate

%0 kullanıcı beğeniyor · 2 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Caryophyllene Acetate bir kokudur.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Parfümleme
Karyofilen Asetat kimyasal yapısı
C17H26O2

CosIng verisi

  • CosIng ID: 39293
  • INCI: CARYOPHYLLENE ACETATE
  • CAS: 32214-91-8
  • EC: 250-960-1

Sık sorulan sorular

Karyofilen Asetat nedir?
Caryophyllene Acetate bir kokudur.
Karyofilen Asetat gözenek tıkar mı?
Karyofilen Asetat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Karyofilen Asetat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Karyofilen Asetat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Karyofilen Asetat hamilelikte kullanılabilir mi?
Karyofilen Asetat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler