PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Karvyl Asetat

Carvyl Acetate

%0 kullanıcı beğeniyor · 1 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Carvyl Acetate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Tatlandırıcı
Karvyl Asetat kimyasal yapısı
C12H18O2

CosIng verisi

  • CosIng ID: 94442
  • INCI: CARVYL ACETATE
  • CAS: 97-42-7

Sık sorulan sorular

Karvyl Asetat nedir?
Henüz Carvyl Acetate için bir açıklamamız yok.
Karvyl Asetat gözenek tıkar mı?
Karvyl Asetat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Karvyl Asetat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Karvyl Asetat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Karvyl Asetat hamilelikte kullanılabilir mi?
Karvyl Asetat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler