PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Carthamus Tinctorius Özü

Carthamus Tinctorius Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 7 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Carthamus Tinctorius özü aspirlerden gelir.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 95541
  • INCI: CARTHAMUS TINCTORIUS EXTRACT
  • CAS: 223749-52-8
  • EC: 607-037-7

Sık sorulan sorular

Carthamus Tinctorius Özü nedir?
Carthamus Tinctorius özü aspirlerden gelir.
Carthamus Tinctorius Özü gözenek tıkar mı?
Carthamus Tinctorius Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Carthamus Tinctorius Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Carthamus Tinctorius Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Carthamus Tinctorius Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Carthamus Tinctorius Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler