PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Karnosik Asit

Carnosic Acid

%0 kullanıcı beğeniyor · 1 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Karnosik Asit bir antioksidandır.

Ne olduğu

  • Antioksidanlar: Antioksidanlar oksidasyonu veya hücre hasarına yol açan ve yaşlanma belirtilerini düzelttiği, cilt tonunu aydınlatdığı ve bazı antioksidanların kolajeni uyarmaya yardımcı olduğu bulunan kimyasal bir reaksiyonu engeller.

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Antioksidanlar
Karnosik Asit kimyasal yapısı
C20H28O4

CosIng verisi

  • CosIng ID: 55087
  • INCI: CARNOSIC ACID
  • CAS: 3650-09-7

Sık sorulan sorular

Karnosik Asit nedir?
Karnosik Asit bir antioksidandır.
Karnosik Asit gözenek tıkar mı?
Karnosik Asit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Karnosik Asit mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Karnosik Asit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Karnosik Asit hamilelikte kullanılabilir mi?
Karnosik Asit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler