PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Kaproik Asit

Caproic Acid

%0 kullanıcı beğeniyor · 25 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Kaproik Asit bir kokudur.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Temizlik
  • Emülsifiye edici
  • Maskeleme
  • Parfümleme
  • Yüzey aktif madde
Kaproik Asit kimyasal yapısı
C6H12O2

CosIng verisi

  • CosIng ID: 74804
  • INCI: CAPROIC ACID
  • INN: caproic acid
  • CAS: 142-62-1
  • EC: 205-550-7

Sık sorulan sorular

Kaproik Asit nedir?
Kaproik Asit bir kokudur.
Kaproik Asit gözenek tıkar mı?
Kaproik Asit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Kaproik Asit mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Kaproik Asit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Kaproik Asit hamilelikte kullanılabilir mi?
Kaproik Asit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 25 ürünü gör