Kanola Yağı Etil Esterleri
Canola Oil Ethyl Esters
%0 kullanıcı beğeniyor · 0 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Kanola Yağı Etil Esterleri bir yağdır.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Yumuşatıcı
- Cilt Bakımı
- Cilt Koruyucu
CosIng verisi
- CosIng ID: 96677
- INCI: CANOLA OIL ETHYL ESTERS
Sık sorulan sorular
- Kanola Yağı Etil Esterleri nedir?
- Kanola Yağı Etil Esterleri bir yağdır.
- Kanola Yağı Etil Esterleri gözenek tıkar mı?
- Kanola Yağı Etil Esterleri gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Kanola Yağı Etil Esterleri mantar aknesi için uygun mu?
- Hayır, Kanola Yağı Etil Esterleri mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
- Kanola Yağı Etil Esterleri hamilelikte kullanılabilir mi?
- Kanola Yağı Etil Esterleri hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.