PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Kalsiyum Stearoil Laktilat

Calcium Stearoyl Lactylate

%0 kullanıcı beğeniyor · 1 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Calcium Stearoyl Lactylate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Emülsifiye edici
  • Yüzey aktif madde
Kalsiyum Stearoil Laktilat kimyasal yapısı
C48H86CaO12

CosIng verisi

  • CosIng ID: 74921
  • INCI: CALCIUM STEAROYL LACTYLATE
  • CAS: 5793-94-2
  • EC: 227-335-7

Sık sorulan sorular

Kalsiyum Stearoil Laktilat nedir?
Henüz Calcium Stearoyl Lactylate için bir açıklamamız yok.
Kalsiyum Stearoil Laktilat gözenek tıkar mı?
Kalsiyum Stearoil Laktilat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Kalsiyum Stearoil Laktilat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Kalsiyum Stearoil Laktilat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Kalsiyum Stearoil Laktilat hamilelikte kullanılabilir mi?
Kalsiyum Stearoil Laktilat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.