PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

C8-12 Asit Trigliserit

C8-12 Acid Triglyceride

%0 kullanıcı beğeniyor · 11 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz C8-12 Acid Triglyceride için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı
  • Çözücü
  • Viskozite Kontrolü

CosIng verisi

  • CosIng ID: 55053
  • INCI: C8-12 ACID TRIGLYCERIDE

Sık sorulan sorular

C8-12 Asit Trigliserit nedir?
Henüz C8-12 Acid Triglyceride için bir açıklamamız yok.
C8-12 Asit Trigliserit gözenek tıkar mı?
C8-12 Asit Trigliserit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
C8-12 Asit Trigliserit mantar aknesi için uygun mu?
Evet, C8-12 Asit Trigliserit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
C8-12 Asit Trigliserit hamilelikte kullanılabilir mi?
C8-12 Asit Trigliserit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler