PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

C32-36 İzoalkil Stearat

C32-36 Isoalkyl Stearate

%0 kullanıcı beğeniyor · 7 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz C32-36 Isoalkyl Stearate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 55040
  • INCI: C32-36 ISOALKYL STEARATE
  • CAS: 68201-22-9

Sık sorulan sorular

C32-36 İzoalkil Stearat nedir?
Henüz C32-36 Isoalkyl Stearate için bir açıklamamız yok.
C32-36 İzoalkil Stearat gözenek tıkar mı?
C32-36 İzoalkil Stearat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
C32-36 İzoalkil Stearat mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, C32-36 İzoalkil Stearat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
C32-36 İzoalkil Stearat hamilelikte kullanılabilir mi?
C32-36 İzoalkil Stearat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.