PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

C18-38 Alkil Hidroksistearoil Stearat

C18-38 Alkyl Hydroxystearoyl Stearate

%0 kullanıcı beğeniyor · 48 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Bu bileşen, makyajda yaygın olarak kullanılan bir yağ asidi esteridir. Yumuşatıcı ve emülgatör kullanır ve suda çözünmez. Bir üreticiye göre, mumsu bir katıdır ve diğer mumların kristalleşmesini önler. Stearik asitten oluşturulur.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Emülsiyon Stabilizasyon
  • Viskozite Kontrolü

CosIng verisi

  • CosIng ID: 74683
  • INCI: C18-38 ALKYL HYDROXYSTEAROYL STEARATE
  • CAS: 222722-18-1

Sık sorulan sorular

C18-38 Alkil Hidroksistearoil Stearat nedir?
Bu bileşen, makyajda yaygın olarak kullanılan bir yağ asidi esteridir. Yumuşatıcı ve emülgatör kullanır ve suda çözünmez. Bir üreticiye göre, mumsu bir katıdır ve diğer mumların kristalleşmesini önler. Stearik asitten oluşturulur.
C18-38 Alkil Hidroksistearoil Stearat gözenek tıkar mı?
C18-38 Alkil Hidroksistearoil Stearat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
C18-38 Alkil Hidroksistearoil Stearat mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, C18-38 Alkil Hidroksistearoil Stearat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
C18-38 Alkil Hidroksistearoil Stearat hamilelikte kullanılabilir mi?
C18-38 Alkil Hidroksistearoil Stearat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Kaynaklar