PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

C18-36 Asit Trigliserit

C18-36 Acid Triglyceride

%0 kullanıcı beğeniyor · 97 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz C18-36 Acid Triglyceride için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 74680
  • INCI: C18-36 ACID TRIGLYCERIDE
  • CAS: 91052-08-3
  • EC: 293-165-5

Sık sorulan sorular

C18-36 Asit Trigliserit nedir?
Henüz C18-36 Acid Triglyceride için bir açıklamamız yok.
C18-36 Asit Trigliserit gözenek tıkar mı?
C18-36 Asit Trigliserit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
C18-36 Asit Trigliserit mantar aknesi için uygun mu?
Evet, C18-36 Asit Trigliserit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
C18-36 Asit Trigliserit hamilelikte kullanılabilir mi?
C18-36 Asit Trigliserit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 97 ürünü gör