PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

C14-28 İzoalkil Asit

C14-28 Isoalkyl Acid

%0 kullanıcı beğeniyor · 9 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz C14-28 Isoalkyl Acid için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Saç Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 54894
  • INCI: C14-28 ISOALKYL ACID

Sık sorulan sorular

C14-28 İzoalkil Asit nedir?
Henüz C14-28 Isoalkyl Acid için bir açıklamamız yok.
C14-28 İzoalkil Asit gözenek tıkar mı?
C14-28 İzoalkil Asit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
C14-28 İzoalkil Asit mantar aknesi için uygun mu?
Evet, C14-28 İzoalkil Asit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
C14-28 İzoalkil Asit hamilelikte kullanılabilir mi?
C14-28 İzoalkil Asit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler